TSH Collab office, Amsterdam / The Netherlands, by Ninetynine

Amsterdam studio Ninetynine has transformed part of the ground floor of the former Het Parool office building with blue-green painted pavilions, split-levels and connected office boxes to create the first location of the THS Collab co-working space. “TSH Collab is the final piece of The Student Hotel’s complete connected Community, a fully integrated co-living and … Continue reading TSH Collab office, Amsterdam / The Netherlands, by Ninetynine

SimplyWork 6.0 Coworking Offices, Shenzhen / China, by 11architecture

A portion of the ground floor in an industrial building was renovated into a co-working space that consisted of small office rooms, individuals’ dedicated desks, and a series of shared spaces including a meeting room, a drink bar, and lounges. As the given space had a high ceiling, it was partially made into two stories … Continue reading SimplyWork 6.0 Coworking Offices, Shenzhen / China, by 11architecture

We Work Lafayette, Paris/ France, by Axel Schoenert Architectes

The Axel Schoenert Architects Agency has been mandated by WeWork to restructure the building located at 33 rue Lafayette in the 9th arrondissement of Paris. This colossal operation takes place on an area of ​​12,000 square meters made possible, in collaboration with the WeWork teams. With an architectural past, Art Deco style with a monumental … Continue reading We Work Lafayette, Paris/ France, by Axel Schoenert Architectes

Spacemob Ascent, Singapore, by ID21

Spacemob’s latest coworking space at Science Park fuses the energy of a vibrant interior design with the dynamism of a coworking community, making it a hotbed for creative work and collaboration. A striking metal frame in Spacemob’s signature blue marks the sense of arrival. Taking inspiration from the Spacemob logo, ID21 designed the sculptural form … Continue reading Spacemob Ascent, Singapore, by ID21

Yuanyang Express We+ Co-working Space / by MAT Office

This Co-working Space covers an area of about 800 square metre, divided into first level, second level and underground level. At the beginning stage of the project, a research -based design method was introduced in by the architects, with large amount of case studies and precedent analyses, which approached to the solution of a flexible … Continue reading Yuanyang Express We+ Co-working Space / by MAT Office

NAB-Village, Melbourne / Australia, by Woods Bagot

The National Australia Bank (NAB) Village Customer Innovation Centre provides a destination for users and NAB customers to meet, collaborate, share ideas and connect in a space that is relaxed and informal. A hosted space, the village is custom built for the highly agile next generation worker. Drop-in desk spaces and casual catch-up and meeting … Continue reading NAB-Village, Melbourne / Australia, by Woods Bagot