p02

The new restaurant and work lounge at Boston Scientific in Clonmel provides a fresh, multi-purpose environment in which for their staff to dine, meet and connect. A key point in the project brief was to provide a flexible environment which could adapt to serve a variety of functions: servery and restaurant, small informal meetings, all-employee meetings, touch down workspace, children’s waiting area and a semi-enclosed outdoor terrace.

p03

A subtle but fresh palette of colours and textures was used to create a very comfortable and modern environment. An elegant wood finish was used extensively in elements such as the flooring, framed seating booths and a large feature canopy. In order to allow the space to function effectively as a space for employees to hold  informal meetings, acoustic solutions had to be implemented. This was achieved by a combination of suspended acoustic ceiling baffles, panels and rafts; along with some upholstered furniture items.

p04

source: https://www.unispace.com/projects/boston-scientific