p02

Amsterdam studio Ninetynine has transformed part of the ground floor of the former Het Parool office building with blue-green painted pavilions, split-levels and connected office boxes to create the first location of the THS Collab co-working space. “TSH Collab is the final piece of The Student Hotel’s complete connected Community, a fully integrated co-living and co-working world.”

p03

Located in The Student Hotel group’s flagship Amsterdam City destination, the 1,150 square metre TSH Collab hosts flexible workspaces, dedicated desks, closed offices, a members kitchen, meeting spaces, and a 150-seat auditorium called ‘Het Parool Theater’. Studio Ninetynine enhanced the different personalities of the functional spaces by introducing two additional floor levels.

p04

A lowered segment functions as a dedicated desk area where people can rent workspaces. Two blue-green-painted pavilions consisting of two closed offices and a mezzanine level on top are located at the short sides of this lowered area. A long wall cladded with anthracite felt is the second organising element in the space. The members kitchen, four meeting nooks, closed office boxes, and the fully upholstered Bed Talks box are literally stuck onto the ‘back wall’.

source: https://www.ninetynine.nl/#tsh-collab-amsterdam