p02

The Collins project is a Hamburg e-commerce start-up of the Otto group which has been launched in May 2014 . The spatial organisation comes along with a unique architectural situation of the building. Three building sections of different construction types and age were developed together functionally and optically.

p04

On three floors there are various retreats / quiet zones like niches, small gardens with Eames swings, telephone boxes, different options for meetings as well as large kitchens and cafeterias. Not to forget the benches (adjustable in height) which are meant for teamwork. Completely magnetic whiteboard walls as well as meeting areas where walls are treated with blackboard paint support functionality. No idea is lost, thoughts are structured.

p03

source: http://ply.com/en/projekt-collins/