The National Australia Bank (NAB) Village Customer Innovation Centre provides a destination for users and NAB customers to meet, collaborate, share ideas and connect in a space that is relaxed and informal.

p04

A hosted space, the village is custom built for the highly agile next generation worker. Drop-in desk spaces and casual catch-up and meeting areas, all with access to high speed wi-fi, enable a high-tech working and learning space.

p03

Each meeting pavilion is designed to provide the user with a choice of space type – private to open – depending on task or purpose. Transformable spaces, a mix of furniture, graphics and artwork were all part of the design strategy to draw people in and experience co-working. An integral part of the village experience is the opportunity to access the experience, knowledge and talent of community members and business specialists.

p05

A digital experience room was engineered to provide a workshop environment showcasing how NAB is working with its customers to understand their online profiles in order to maximise business opportunities.

source: https://www.woodsbagot.com/projects/nab-village