1406061150288Bartle_Pandora10

The heart of Pandora’s new office in Midtown Manhattan is a bright, double-height space first visible through a low, compressed entry. This central space provides a physical connection between the two floors via the grand stair on one side and takes advantage of the full height of both floors — about 25 feet — with a large screen made of translucent circular discs, elegantly coupled with figured aluminum hooks backed by a blue theatrical scrim.

WSDIA_PAND1800_14

These elements combine to create a screen of an indeterminate scale designed to deliberately obscure the existing architectural elements and create a first impression of grandeur. A large “tree” made of LED bulbs references the marquee lights of music venues and leads the eye upward, suggesting growth.

WSDIA_PAND1800_16

source: http://wsdia.com/work/project/pandora-media-offices