p02

FOX was able to provide Spotify with a space better suited to their forward-thinking culture and flexible work style. Several “touch-down” areas were arranged with plush couches and colorful coffee tables to satisfy Spotify’s desire for a space that encouraged collaboration and spontaneous interaction. Seating areas were given a curtain track system to permit a more open environment and to give the option of privacy when required.

p03

FOX also teamed Muraflex to construct custom partitions that used parachute cord to separate offices from common areas and further promote the open office environment. In order to deliver as much natural light as possible to the space, a Kalwall system was added in the marketplace to conceal rooftop HVAC equipment while still admitting daylight and a glass bridge back was added to the west mezzanine.

p04

source: http://www.fox-architects.com/portfolio/spotify/