p02

Working with the concept of a timber arched core element – a reference to the spatial and material qualities of traditional Spanish architecture – the scheme has greatly improved the efficiency of the floorplate and created a highly characteristic ambience that is relaxed and sophisitcated at the same time.

 

p03

The lower of the two adjacent floors occupied by Google houses the main reception, lecture theatre, canteen and a multi-functional area with fully equipped kitchen catering the entire office. On the upper level can be found the main working space as well as more extensive breakout spaces with room for games, additional informal presentation areas, shower facilities, a massage room and recuperative hammocks.

p04The overall layout and arrangements of particular spaces has been carefully considered and developed to suit the working style of the company in general.

source: http://jump-studios.com/projects/google-hq/

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s