P02

Facebook’s new 1+ million-square-foot corporate campus mirrors the company’s philosophy: It’s open, mobile, socially connected, dimensionally aware, culturally relevant and personally sustaining.

P04

What was once a collection of discrete buildings in an early ’90s office park is now a dense and dynamic urban environment. Appearing as a work-in-progress, with plywood ceilings, concrete floors and shop lighting.

P03

The headquarters meets a key goal of communicating Facebook’s upstart, scrappy, iterative and creative culture. Supporting a critical mix of collaboration and focused work, employees are given a wide variety of spaces in which to work individually or in groups.

SOURCE: https://www.gensler.com/projects/facebook-headquarters?l=featured

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s