The new office of LENNE, the Estonian manufacturer of children’s clothing, is situated in the former Soviet-era factory building. The 1,100 m2 room is essentially a single empty hall, 8 m high at its highest point.

p2

New ventilation and heating systems were designed for the office and new windows were installed in the roofing in order to ensure that natural daylight reaches the farthest corners of the room.

p3

It was the customer’s request that the new solution would separate the large and bleak room into individual cozy zones. Our plan was to create a unique landscape that would differ from the old room both in form and materials used and would be inspiring for employees and visitors alike.

p4

source: http://kamp.ee/lenne-buroo/

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s