The project was undertaken as an opportunity to rethink the company’s approach to ‘design’ and the process of creating contemporary architecture across a broad and masterful portfolio.

P02

The process was driven by the following questions: How do we want to work together? How do we balance the needs of individuals and the desire to generate a more social, collective work experience? How can we create a workplace that enables individuals to develop professionally and extend their skills and knowledge?

P03

How can we create a ‘learning organization’ that is reflective and forward-thinking? How can we create a setting that values the input and participation of invited collaborators and occasional guests, and which also welcomes clients and visitors?

P04

source: http://www.coxarchitecture.com.au/project/box-office-cox-melbourne-studio/?discipline=interior-design

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s