The Airbnb Customer Experience Hub in Portland inhabits space on two floors in the historic Blagen Block building. Working with the Airbnb environments team we redefined a traditional customer service call-center to revolutionize the way people work.

p02

Using employee surveys and observation we learned Agents value variety in their work environment and amenities that make them comfortable. We factored that into our design, providing employees with options for active or focused settings, working at a table, lounging or standing, instead of having assigned workstations.

p03

Custom elements like standing height “Landing Zones” create a home base for teams, accommodating the need for personal storage and providing an alternate work configuration for the agents.

p04

source: http://bora.co/project/airbnb-cx-hub/?tax=selected&first=true

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s